Nederland CO2 Neutraal

Nederland CO2 Neutraal stimuleert bedrijven om zich écht in te spannen om CO2 te reduceren en is altijd op zoek naar bedrijven die dit op een vernieuwende en innovatieve manier doen. Bedrijven die een stap verder gaan dan slechts voldoen aan de eisen van de overheid. Wij waren ook aanwezig bij de 7e bijeenkomst van Nederland CO2 Neutraal op 1 december 2015.

Bezoek hun website hier

CO2 Neutraal

Jacqueline Cramer

Jacqueline Cramer, wetenschapper en voormalig minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer was hoofdspreker. Ze vertelde over het moment waarop voor haar ‘de knop om ging’ tijdens haar studie in Amerika, en over hoe het thema duurzaamheid een rode draad werd in haar carrière. Ze is ervan overtuigd dat milieu en economie hand in hand kunnen gaan.

Epson PRINT365

Wij waren samen met Epson Nederland aanwezig op deze bijeenkomst en hebben een hoop nieuwe kennis en ideeën opgedaan. We presenteerde het nieuwe Epson PRINT365 concept en daarmee ook de nieuwe reeks zakelijke inkjet printers van Epson die niet alleen snel en efficiënt zijn, maar ook nog eens heel voordelig, duurzaam en schoon.

Inkjet printer of laser printer?

De Epson WorkForce Pro RIPS (Replacable Ink Pack System) is een bijzondere printer die door het gebruik van het speciale High capacity Replaceable Ink Pack Systems tot wel 75.000 A4 pagina’s kan printen zonder onderbreking. Dat is niet eens te vergelijken met traditionele cartridges. Bovendien is de inkt op waterbasis en dus niet schadelijk voor het milieu.

 

WorkForce Pro RIPS

 Michiel Roels (Epson Nederland) en op de fiets Geert Rongen (Remcoh)

Deze printer is zelfs zó energiezuinig dat je met een mountainbike genoeg energie kunt opwekken om een A4 afdruk te maken. Probeer dat maar eens met een laserprinter! Deze reeks printers geeft ondernemers de vrijheid om onbezorgd te printen zonder zich zorgen te hoeven maken over het milieu. 

 

We leggen u graag alles uit over de nieuwe reeks printers van Epson en het PRINT365 concept. 

 

Contactpersoon

Jorrit Mathijssen

jorrit.mathijssen@isl.nl 

040-7512180

 

comments powered by Disqus